портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Студенти з Донеччини взяли участь у VII міжнародній науково-практичній конференції

Опубліковано 17 листопада 2023 року, 16:46 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З нагоди відзначення Міжнародного дня студента 17 листопада Навчально-науковим професійно-педагогічним інститутом Української інженерно-педагогічної академії, який зараз релоковано з м. Бахмут до м. Харків, було проведено VII міжнародну науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти та молодих учених «Студенти та молодь — для майбутнього країни». До організації заходу також долучились Дубницький інститут технології в Дубниці над Вахом (Словакія), Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського та Азербайджанський технологічний університет. Наукові роботи до конференції надали 150 студентів з 15 вищих навчальних закладів України та з-за кордону.

Конференція розпочалася пленарним засіданням, на якому зі святом молодь привітали ректор Української інженерно-педагогічної академії, професор, доктор педагогічних наук Денис Коваленко, керівник Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії, кандидат технічних наук, доцент Валерій Коломієць. 

Участь у заході взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

За їх словами, у системі освіти відбулися значні зміни, але студенти продовжують навчатися, кожен в різних умовах, адже розуміють, що знання, то – зброя, якою вони обов’язково переможуть ворога! Випробування війною, які всі ми зараз проходимо, виховують особливу молодь, яка захистить країну, відбудує її вільною, красивою, заможною, у якій усім хотітиметься жити та працювати. 

Після чого студенти та молоді вчені представили свої доповіді у гуманітарній, психолого-педагогічній, економічній та політехнічній секціях. Захід відбувся в онлайн форматі. 

Матеріали конференції будуть опубліковані в електронному збірнику, який буде розміщено на сайті Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії: http://www.nnppi.in.ua/