портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Студенти з Краматорська допомогли облаштувати укриття в школі на Черкащині

Опубліковано 03 липня 2024 року, 17:03 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Під час технологічної практики студенти третього курсу спеціальності «Дизайн» Краматорського фахового коледжу технологій та дизайну створили оригінальний декор в укритті Черкаського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей спортивного профілю №34».

Щоб покращити настрій учням та допомогти подолати страх і дискомфорт під час тривоги, студенти перетворили звичайні білі стіни шкільного укриття на яскраву кімнату, яка стала затишною та цікавою. Матеріали для роботи надала школа, а майбутні дизайнери вклали в проєкт свої таланти, вміння та бажання зробити щось приємне для дітей Черкащини, яка гостинно їх прийняла у складний воєнний час.

Сподіваємось, що результати студентської творчості додадуть бадьорості школярам і сприятимуть відчуттю безпеки, оскільки теплі кольори та веселі малюнки здатні заспокоювати.

Довідково:

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну Краматорський фаховий коледж технологій та дизайну було переміщено до Черкаської області на базу Черкаського державного технологічного університету. Для потреб закладу надано дві аудиторії та кімнати в гуртожитку для проживання студентів. Навчання відбувається переважно в дистанційному форматі, а педагоги коледжу активно шукають можливості для організації практичної підготовки молодих фахівців у місті Черкаси.