портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Святкування Дня працівників соціальної сфери в Україні у Слов’янському психоневрологічному інтернаті

Опубліковано 01 листопада 2019 року, 14:09 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У вівторок, 30 жовтня, у Слов’янському психоневрологічному інтернаті відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників соціальної сфери України.

Піклування про людей є головним змістом діяльності працівників соціальної сфери. А цей день є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення.

На святковий захід були запрошені працівники інтернату та гості міста. Директор інтернату Олена Антонівна привітала працівників з професійним святом та висловила щиру вдячність за відданість роботі і душевне тепло, яке вони дарують людям. Також Олена Антонівна за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових         обов’ язків вручила працівникам інтернату Почесні грамоти та подарунки.

Зі словами привітань до присутніх звернулася голова міського комітету профспілки працівників державних установ України Шевченко Людмила Іванівна, яка зауважила: «День працівників соціальної сфери - це професійне свято, яке належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі». Найкращі працівники, які працюють у соціальній сфері, були відзначені подяками Слов’янського міського комітету профспілки працівників державних установ.

На завершення урочистостей учасники свята мали можливість переглянути концертну програму, підготовлену мешканцями інтернату разом зі співробітниками. Мешканці привітали присутніх з їх професійним святом та висловили свої побажання всім працівникам. Дівчата підготували танцювальні та пісенні номери. Також музичні подарунки працівники інтернату отримали від дітей співробітників.