портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Свято продовжується – народна хода пройшла Краматорськом

Опубліковано 24 серпня 2016 року, 20:59

Краматорськ продовжує святкувати 25-ту річницю незалежності України – урочиста народна хода пройшла вулицями міста та завершилась на центральній площі міста.

Участь у народній ході взяв також і очільник області Павло Жебрівський. По завершенні ходи голова Донецької військово-цивільної адміністрації звернувся до присутніх із привітанням. «Тут зібрались люди, які знають, що майбутнє держави та її відбудова є у наших руках. Сьогодні вітаючи Донецьку область, підконтрольну українській владі, ми не забули і про тих наших співгромадян, які знаходяться на тимчасово окупованій території. 24 серпня донеччани отримали від нас спеціальне привітання з Днем Незалежності України. А ранок на набережній у Донецьку патріоти, які залишилися на тій території, розпочали з виконання гімну України», – повідомив Павло Жебрівський. Учасники дійства радісними оплесками та вигуками «Слава!» зустріли це повідомлення.

«Я точно знаю, – наголосив Павло Жебрівський, – що якщо сьогодні патріоти в Донецьку не бояться співати національний гімн і якщо на майдан в Краматорську прийшло так багато небайдужих людей, щоб відзначити це свято, то будь-який ворог буде переможений. А наша українська Донецька область буде найкращою і найзаможнішою, тому що ми цього варті!».

Впродовж дня на центральній площі Краматорська проходили  флешмоби та квести. У палаці культури і творчості НКМЗ відбувались культурно-розважальні заходи, такі як «Місто майстрів», «Дитяча галявина», «Національна їжа» та виставка-ярмарок національно-культурних виробів. Зараз на майдані Миру продовжується святковий концерт. А о 21 годині  краматорчани та гості міста матимуть можливість насолодитись ефектним файєр-шоу «Танець вогню» у виконанню гостей свята – Житомирської студії вогню «Дім сонця».

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації