портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Тато Хаб у твоєму місті»: стартував семінар популяризації відповідального батьківства

Опубліковано 18 жовтня 2021 року, 10:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Триденний семінар «Тато Хаб у твоєму місті» розпочався у Святогірську 17 жовтня. 

Захід проводиться у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та Європейського Союзу. 

У семінарі беруть участь представники громадських об’єднань, молодіжних консультативно-дорадчих органів, молодіжних центрів, соціальні працівники, вчителі та зацікавлені у тематиці навчання люди.

Захід проводиться з метою популяризації відповідального батьківства та створення умов для залучення чоловіків до відповідального батьківства шляхом проведення туристичних, культурних та навчальних заходів для розв'язання проблеми слабких комунікаційних та життєвих навичок, якісного проведення часу зі своїми дітьми та відповідального ставлення до розподілу сімейних обов’язків і руйнуванню гендерних стереотипів у Донецькій області.

Останні дослідження щодо татівства в Україні свідчать про те, що українським татам ще багато потрібно зробити, щоб стати більш залученими та відповідальними щодо своїх дітей. 

Захід проводиться із дотриманням усіх карантинних обмежувальних заходів, у тому числі наявності «зеленого» COVID-сертифікату.