портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тимчасова робота стає постійною

Опубліковано 27 травня 2024 року, 11:01 , Донецький обласний центр зайнятості

Участь у громадських роботах надає безробітним можливість не лише отримати грошову винагороду, а й шанс зарекомендувати та проявити себе. Нерідко тимчасова зайнятість завершується постійною роботою для пошукача.

У березні цього року до Добропільського міського центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернувся Сергій, який вимушено перемістився з смт. Північне Торецької міської територіальної громади до Добропілля.

Через сімейні обставини чоловік мав тривалу перерву в роботі, але наразі терміново потребував допомоги у її пошуку. Кар’єрна радниця надала йому усі необхідні консультації та детально з’ясувала можливості та особисті побажання у працевлаштуванні. Згодом в центрі зайнятості Сергію запропонували взяти участь у громадських роботах на одному з місцевих комунальних підприємств. Під час їх виконання він зарекомендував себе як відповідальна та працьовита людина. Таке відношення до праці високо оцінило керівництво підприємства та запропонувало чоловікові постійне місце роботи. Наразі він працевлаштований вантажником.

Так, у підсумку тимчасові роботи надали можливість роботодавцю знайти необхідного працівника, а безробітному - шанс на працевлаштування. 

Якщо ви шукаєте роботу або вам потрібні працівники, звертайтеся до наших фахівців, контакти тут: https://t1p.de/2u2np.

Ми завжди готові допомогти!