портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тиждень кар'єрних можливостей для молоді Донеччини

Опубліковано 12 серпня 2024 року, 14:59 , Донецький обласний центр зайнятості

Проєкт Донецької обласної служби зайнятості «Плануй! Розвивайся! Знаходь!», спрямований на допомогу у досягненні успіху в кар’єрі пошукачам усіх категорій, продовжує свою роботу.

У рамках Міжнародного дня молоді служба зайнятості провела тиждень кар'єрного розвитку «Час активних настав!». Захід надав нові можливості для молодих людей, які прагнуть реалізувати свій потенціал і знайти гідну роботу.

Молодь Донеччини долучилася до низки зустрічей, спрямованих на розвиток їхніх професійних навичок та кар'єрних компетенцій. Фахівці допомагали учасникам розробити власну стратегію кар'єрного зростання, отримати практичні навички самопрезентації та ділового спілкування, удосконалити своє резюме та портфоліо, дізнатися про сучасні тренди на ринку праці.

Особливу увагу було приділено розвитку так званих soft skills – емоційного інтелекту, комунікативних навичок, здатності працювати в команді. Саме ці навички все частіше стають вирішальними при прийомі на роботу.

Долучилися до ініціативи і психологи громадських організацій «Аваліст» та «Гідність Донбасу». Вони провели для учасників тренінги з розвитку емоційного інтелекту та подолання стресу.

За підсумками тижня «Час активних настав!» 225 молодих людей отримали нові знання та навички, які допоможуть їм у пошуку роботи та побудові успішної кар’єри.

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.