портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Торецька та Покровська громади отримали гуманітарну допомогу від благодійного фонду "Возз'єднання"

Опубліковано 30 червня 2023 року, 18:54

Три генератори потужністю 40 та 100 КВт, 36 палетів продуктів харчування та засоби гігієни - черговий гуманітарний вантаж привіз на Донеччину благодійний фонд "Возз'єднання". 

Два генератори передали в Торецьк - для забезпечення потреб лікарні. Ще один залишиться у Покровську для обслуговування КП "Покровськтепломережа". 

Заступник голови  Донецької облдержадміністрації Максим Сандига за дорученням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, разом з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком зустрілися з представниками фонду і висловили подяку за  суттєву підтримку мешканців усієї Донеччини. 

"Дякуємо благодійному фонду "Возз'єднання", а також гуманітарному хабу "Tulcea Humanitarian Logistics Hub" за чергову допомогу у вигляді потужного генератора, який використовуватиметься на об'єкті житлово-комунального господарства у Покровську. Це надасть можливість забезпечити теплом понад 4 тисячі бенефіціарів одного з мікрорайонів у зимовий період", - підкреслив Максим Сандига.

Благодійники ще у 2022 році підписали Меморандум з Донецькою ОДА про тісну співпрацю, і з того часу розпочалась робота щодо вирішення нагальних потреб. Генератори від фонду поступають на Донеччину вже втретє.