портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тренери та спортсмени Донеччини отримали нагороди з нагоди відзначення Дня тренера

Опубліковано 19 липня 2021 року, 16:15

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко зустрівся зі спортсменами та тренерами області з нагоди відзначення Дня тренера.

19 липня став особливим днем в історії українського спорту - 25 років тому наша національна команда вперше взяла участь у літніх Олімпійських іграх.

«І тому саме сьогодні ми вперше відзначаємо День тренера, адже навіть найбільшому таланту потрібен наставник, щоб досягнути успіху. Спортсмени Донеччини завжди серед лідерів на всеукраїнському рівні, і навіть цього року 14 зі 158 учасників нашої олімпійської команди – це представники Донецької області. Заслугу тренерів у такому високому показнику важко переоцінити», - сказав Павло Кириленко.

Очільник області подякував всім, хто присвятив життя розвитку українського спорту. Він також зазначив, що влада зі свого боку докладатиме усіх зусиль для розвитку спортивної інфраструктури в області та підтримки найкращих фахівців.

В залі на екрані продемонстрували відеопривітання від спортсменів Донецької області – членів національної збірної команди України для участі в Іграх XXXII Олімпіади в Токіо (Японія).

За високі спортивні досягнення нагороди отримала низка тренерів та спортсменів Донеччини: 

Микола ЖАБНЯК

чемпіон та срібний призер чемпіонату Європи з легкої атлетики (паралімпійський вид)

Василь КРАЙНИК

дворазовий чемпіон, срібний та дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи з паралімпійського плавання

Ярослав СЕМЕНЕНКО

дворазовий чемпіон та срібний призер чемпіонату Європи з паралімпійського плавання

Віктор СМИРНОВ

чемпіон та триразовий срібний призер чемпіонату Європи з паралімпійського плавання

Андрій ТРУСОВ

триразовий чемпіон, рекордсмен, дворазовий срібний та дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи з паралімпійського плавання

Андрій КАЗНАЧЕЄВ

тренер-викладач з плавання Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, Заслужений тренер України з плавання, особистий тренер Трусова А.

Світлана КАЗНАЧЕЄВА

тренер-викладач з плавання Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, Заслужений тренер України з плавання, особистий тренер Смирнова В.


Віктор ЛИС

тренер-викладач з легкої атлетики Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, Заслужений тренер України з легкої атлетики, особистий тренер Жабняка М.

Борис СОКОЛОВ

тренер-викладач з плавання Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», Заслужений тренер України з плавання, особистий тренер Семененка Я.

Іван ЗБАНДУТ

президент Донецького обласного відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації «Федерація пауерліфтингу України» «Федерація пауерліфтингу Донецької області»

Леонід БУДЯК

тренер-викладач на громадських засадах волейбольної команди міста Краматорська

Володимир ЖОГА

тренер-викладач обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики

Олег САННІКОВ

тренер-викладач обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики

Володимир ТУФАТУЛІН

старший тренер-викладач з боксу дитячо-юнацької спортивної школи № 3 міста Краматорська

Євген КРАЙНІЙ

тренер-викладач з футболу міського футбольного клубу «Дружківка»

За високі спортивні досягнення та за зайняте І місце на чемпіонаті України з хокею з шайбою Ю-17 сезону 2020-2021 років медалями нагороджені гравці Хокейного клубу «Донбас», команда «Донбас 2004».  


Інші новини за темою