портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Троє загиблих, двоє поранених: Що відомо про наслідки нічного обстрілу росіянами Костянтинівки

Опубліковано 24 березня 2023 року, 10:51

Як ми вже повідомляли, сьогодні вночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці – поцілили у Центр обліку бездомних осіб, де на той момент перебували 10 людей. Внаслідок удару 3 людини загинули, 2 поранено,  

- На місце події прибули рятувальники 16 державного пожежно-рятувального підрозділу та приступили до проведення аварійно-рятувальних робіт, - повідомили у Головному управлінні ДСНС у Донецькій області. - Під час проведення аварійно-рятувальних робіт рятувальниками з-під завалів врятовано 1 особу та вилучено тіла 3 загиблих жінок. Загалом внаслідок події загинуло 3 особи, 2 людини поранено.

- Окупанти вночі атакували Костянтинівку двома ракетами С-300. Ворог поцілив у «пункт незламності», де на той час перебували 10 мешканців Бахмутського району, - зазначили у відділі комунікації поліції Донецької області. - Обстріл стався близько 1:00, коли люди спали. Одна ракета влучила біля будівлі, друга – безпосередньо в «пункт незламності». Внаслідок удару частина будівлі обрушилася, під завалами опинилися 5 людей. Три жінки віком від 57 до 62 років не вижили. Силами поліції та ДСНС двох чоловіків вдалося врятувати з-під руїн. Постраждалих, 49 та 51 років, госпіталізовано з травмами. Вибухом також пошкоджено приміщення міської лікарні (вибито скло у вікнах).