портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тридцять прапорів з логотипами кращих платників податків Краматорська відтепер майорять у центрі міста

Опубліковано 25 вересня 2021 року, 16:35

Тридцять флагштоків встановили у Краматорську, щоб відзначити кращих платників податків у місті. 

Цього року у Краматорську  запровадили традицію проведення щорічного міського рейтингу платників податків “Сплачені податки-успішна громада”.  

Тридцять найкращих підприємств міста, які увійшли до рейтингу, отримали сьогодні  відзнаку за чесну та прозору сплату податків на благо містян. З цієї  нагоди за кошти міського бюджету встановлено 30 флагштоків  у сквері по бульвару Машинобудівників навпроти податкової інспекції. Прапори з логотипами  кращих платників податків майорітимуть протягом року у самому серці міста. 

Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та Краматорський міський голова Олександр Гончаренко взяли участь в урочистому заході з нагоди відкриття локації.

"Я впевнений, що така запроваджена ідея стане живою нагородою кожному підприємству міста, запорукою дієвого та стійкого діалогу між владою і бізнесом. А в подальшому - запорукою успішної громади та успішної країни, як наслідок. Підприємства, назви яких зображені на прапорах, формують додану вартість та  гідно сплачують податки,  посилюють сьогодні найголовніше - обороноздатність нашої держави, в такі складні часи дійсно роблять нашу державу успішною. Тому я бажаю усім краматорцям бути успішними!", - звернувся до присутніх очільник області.