портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини, 6 червня - черговий безкоштовний потяг до Житомирської області

Опубліковано 05 червня 2023 року, 16:30

Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. До цього щоденного процесу, який координує обласна військова адміністрація, залучені місцева влада, ДСНС, поліція та інші структури.

Так, рятувальники Донеччини протягом минулих вихідних допомогли під час перевезення з пунктів збору та реєстрації в м. Покровськ до місця посадки в евакуаційний потяг 27 особам, з них 10 дітей; а під час   евакуації в Покровському районі - 42 особам, з них 12 дітей та 5 маломобільних осіб.  А ще рятувальники Авдіївського гарнізону здійснили евакуацію з смт Очеретине Покровського району двох мешканців селища. 


А за допомогою поліції в області 5 травня евакуйовано 152 людини. повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Нагадаємо, з 18 квітня триває безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. І вже завтра, 6 червня, з Покровська відправиться черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.