портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини, 8 травня - черговий безкоштовний потяг до Житомирської області

Опубліковано 07 травня 2023 року, 11:36

Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. До цього щоденного процесу, який координує обласна військова адміністрація, залучені обласна та місцева влада, ДСНС, поліція, залізничники та чимало інших структур.

От тільки деякі результати минулого дня. Фахівці Головного управління ДСНС України щоденно надають допомогу під час евакуації цивільного населення з різних куточків області, в тому числі, з тих населених пунктів, які розташовані впритул до лінії зіткнення, адже там залишатись дуже небезпечно. Протягом минулої доби рятувальники Донеччини евакуювали із зони активних бойових дій двох осіб з смт Очеретине Покровського району.

Також співробітники ДСНС за минулу добу надали допомогу під час перевезення із пункту збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг одній людині; а під час евакуації в Покровському районі 17 особам, з них двоє дітей.

А за  допомогою поліції в області вчора було евакуйовано 229 людей.

Як відомо, з 18 квітня розпочалася безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. І вже завтра, 8 травня, відправиться черговий евакуаційний потяг з Покровська на Бердичів, рейси якого здійснюються один раз на чотири дні.