портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває евакуація мешканців Донеччини, завтра - черговий безкоштовний потяг до Житомирської області

Опубліковано 23 травня 2023 року, 14:41

Евакуація цивільних мешканців Донеччини триває як з прифронтових територій, так і за межі області - до більш безпечних регіонів України. До цього щоденного важливого відлагодженого процесу, який координує обласна військова адміністрація, залучені місцева влада, ДСНС, поліція та інші структури.

Так, наприклад, співробітниками Служби порятунку протягом минулої доби евакуйовано із зони активних бойових дій трьох осіб, а саме із смт Очеретине Покровського району — двох осіб, із м. Часів Яр Бахмутського району — одну особу, повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області. Також за минулу добу рятувальники Донеччини допомогли під час перевезення з пунктів збору та реєстрації в м. Покровськ до місць посадки в евакуаційний потяг 5 особам; а під час евакуації в Покровському районі - 44 людям (з них 12 дітей та три маломобільні особи).

А за допомогою поліції 22 травня евакуйовано 350 людей. повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Як відомо, з 18 квітня розпочалася безкоштовна евакуація наших земляків до територіальних громад Житомирської області. І вже завтра, 24 травня, з Покровська відправиться черговий евакуаційний потяг на Бердичів. Нагадаємо, рейси цього безкоштовного евакопоїзда здійснюються один раз на чотири дні.