портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває ІІ оздоровча зміна для дітей Донеччини у «Смарагдовому місті»

Опубліковано 25 серпня 2023 року, 10:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

«Ти у мене єдина, моя Україна» - під таким гаслом проходить друга літня зміна в санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», який переміщений у мальовниче село Оринин, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області. 

Тематика запланованих виховних та розважальних заходів присвячена державним святам – Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України. Для дітей проведено майстер-класи з виготовлення патріотичних сувенірів, конкурс дитячого малюнку «Український прапор в різних куточках світу», організовано роботу майстерень зі створення виробів з паперу «Україна золота».

23 серпня 2023 року, в День Державного Прапора України, спільно з центральною публічною бібліотекою Орининської територіальної громади  вихованці центру відвідали бібліотечний урок «Прапор, що пройшов через віки…». Підсумком святкового дня стала конкурсно-розважальна програма «Все про прапори».

До  Дня Незалежності України готувались заздалегідь і дорослі, і діти: співали, танцювали, готували костюми, створювали фотозони та виставку робіт наших маленьких майстрів, працювали над проєктом «Видатні Українці». Цей насичений приємними клопотами день завершився святковим концертом.

Літній відпочинок та оздоровлення учнів закладів освіти Донеччини у «Смарагдовому місті» продовжується.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації