портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває робота із запобігання виробничому травматизму на підприємствах Донецької області

Опубліковано 21 липня 2023 року, 12:34 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Робота страхових експертів з охорони праці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області спрямована на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на підприємствах, в установах та організаціях області.

🗓️ Упродовж І півріччя 2023 року фахівці Головного управління провели 209 семінарів, нарад, засідань круглого столу, надали 726 консультацій представникам підприємств, установ та організацій області з питань охорони праці.

ℹ️ Страховими експертами надано роз’яснення з питань вжиття заходів із запобігання нещасним випадкам і профзахворюванням, створення належних і нешкідливих умов праці на робочих місцях, проведення навчань щодо дій працівників, спрямованих на збереження життя та здоров’я в умовах воєнного стану, надання домедичної допомоги постраждалим тощо.

✅ З початку року фахівці Головного управління взяли участь у роботі 408 комісій з розслідування нещасних випадків, за результатами засідань яких складено 261 акт про нещасні випадки та професійні захворювання (86 – пов’язані з виробництвом, 14 - не пов’язані з виробництвом та 161- хронічні професійні захворювання).

📲 Для отримання інформації та консультацій з питань охорони праці звертайтеся за телефонами «гарячої лінії» Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області - https://bit.ly/3HJAREK 

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області