портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває робота із запобігання виробничому травматизму на підприємствах Донецької області

Опубліковано 18 березня 2024 року, 19:43 , ГУ ПФУ в Донецькій області

#Безпека_на_підприємствах 

🔰 Робота страхових експертів з охорони праці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області спрямована на запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на підприємствах, в установах та організаціях області.

🗓 З початку 2024 року фахівці Головного управління провели 122 семінари, наради, засідання круглого столу, надали 215 консультації представникам підприємств, установ та організацій області з питань охорони праці.

ℹ Страховими експертами надано роз’яснення з питань вжиття заходів із запобігання нещасним випадкам і профзахворюванням, створення належних і нешкідливих умов праці на робочих місцях, проведення навчань щодо дій працівників, спрямованих на збереження життя та здоров’я в умовах воєнного стану, надання домедичної допомоги постраждалим тощо.

✅ Фахівці Головного управління взяли участь у роботі 260 комісій з розслідування, за результатами засідань яких складено 237 актів про нещасні випадки та професійні захворювання (64 — пов’язані з виробництвом, 19 — не пов’язані з виробництвом та 154 — хронічні професійні захворювання).

📲 Для отримання інформації та консультацій з питань охорони праці звертайтеся за телефонами «гарячої лінії» Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області — https://is.gd/k3Jttq.

👉 Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: 

сайті — https://www.pfu.gov.ua/dn,

фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy,

телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn,

ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn,

інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn,

TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn.


За матеріалами Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.