портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Творчі колективи Донеччини – переможці ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Творчий простір»

Опубліковано 04 листопада 2020 року, 15:50 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Творчі колективи Донецької області отримали Гран-прі фестивалю-конкурсу ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Творчий простір» та  нагороджені дипломами лауреатів І, ІІ, ІІІ премій у різних вікових категоріях.

ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс  «Творчий простір» проходив протягом жовтня в дистанційному форматі у зв’язку з карантинними обмеженнями. Мета конкурсу - створення єдиного культурно-мистецького творчого простору, розвиток духовного та естетичного світосприйняття дітей, налагодження творчих та дружніх відносин між колективами України.

Участь у заходах взяли творчі колективи Донеччини з міст Волноваха, Вугледар, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Маріуполь та представники Рівненської, Сумської, Запорізької областей. Загалом - більше 500 учасників.

Вихованці Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості, учасники  «Народного художнього колективу» вокальної студії «Heartbeat» та хореографічного гуртка «Авансцена», показали високий рівень підготовки та отримали Гран-прі фестивалю-конкурсу, нагороджені дипломами лауреатів І, ІІ, ІІІ премій у різних вікових категоріях.