портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті провели товариський футбольний матч пам’яті Героя України Ігоря Момота

Опубліковано 20 червня 2019 року, 14:53 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

19 червня в місті Бахмут відбувся товариський матч з футболу пам’яті Героя України, генерал-майора Ігоря Момота, який загинув у 2014 році, захищаючи українську землю. На полі стадіону «Металург» зустрілися збірні команди Державної прикордонної служби України та Операції об’єднаних сил.

Вшанувати пам’ять Ігоря Момота також завітали почесні гості: голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, Бахмутський міський голова Олексій Рева, заступник командувача Операції об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів Державної прикордонної служби України, генерал-майор Олександр Лебідь, заступник командувача Операції об’єднаних сил, полковник Олег Кудренко, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, заступник директора департаменту особового складу - начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності адміністрації Державної прикордонної служби, полковник Олег Фігура.

«Радий привітати сьогодні військовослужбовців, які підтримують здоровий спосіб життя. Ви слугуєте яскравим прикладом для нашої молоді – у військовій звитязі, сміливості на передовій, а також заняттях спортом. Бажаю учасникам матчу пам’яті Героя України Ігоря Момота отримати задоволення від цікавої та запеклої боротьби на футбольному полі. Миру вам, здоров’я, успіхів у всьому!» - сказав Олександр Куць.

Очільник Донеччини вручив подяки Донецької облдержадміністрації військовим та прикордонникам, відзначивши високий рівень організації заходу.

У грі, яка відзначилась безкомпромісним протистоянням на кожному клаптику футбольного поля, високими швидкостями та красивими комбінаційними атаками, першою відкрила рахунок команда Державної прикордонної служби «Кордон». Але буквально за пару хвилин завдяки реалізованому пенальті збірній Операції об’єднаних сил «Патріот» вдалося відновити статус-кво – 1:1. Далі, попри моменти біля воріт обох колективів, забивали тільки прикордонники – провівши ще 3 голи, вони довели рахунок до 4:1.

По завершенню матчу учасники отримали пам’ятні кубки та медалі, також індивідуальними призами відзначили кращих воротарів, кращих захисників, кращих нападників та кращих гравців у складах обох команд.

Інші новини за темою