портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті, Соледарі, Торецьку та Часів Ярі мешканці можуть слухати "Армію ФМ" на частоті 102.4 МГц

Опубліковано 27 січня 2023 року, 07:52

За ініціативи Донецької облдержадміністрації, Концерн РРТ, що належить до сфери управління Держспецзв'язку, встановив на Донеччині  додатковий передавач потужністю 2 кВт і забезпечив трансляцію радіо «Армія ФМ». Про це повідомляє Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України. 

У зоні охоплення сигналом армійського радіо - міста Бахмут, Соледар, Часів Яр, Торецьк. Для доступу до мовлення потрібно налаштувати FM-передавач на частоту 102.4 МГц.

У Донецькій філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення також додали, що окрім зазначених вище міст, сигнал української радіостанції тепер став доступним і для мешканців тимчасово окупованої Горлівки та прилеглих населених пунктів. 

Директор філії Олександр Рошка розповів, що крім посилення сигналу українських радіомовників, Концерн РРТ України зараз продовжує роботу із запуску державної цифрової телемережі MX-7 на території всієї країни та Донецької області. «Це дозволить збільшення зону покриття, в тому числі і на тимчасово окуповані території. Маємо донести правду про події в країні та світі та наших громадян, які обмануті пропагандою ворога».