портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті триває реконструкція обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру та футбольного поля на стадіоні «Авангард»

Опубліковано 27 листопада 2019 року, 16:45 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

27 листопада з робочим візитом відвідали бахмутський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Вони перевірили хід будівельних робіт згідно графіку завдань, а також акцентували на дотриманні підрядниками термінів виконання робіт.

Нагадаємо, обласний лікарсько-фізкультурний диспансер розташовуватиметься на базі колишнього державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця» за адресою: вул. О. Сибірцева, 3. Роботи з реконструкції, розпочаті в жовтні 2017 року, виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%.

Майбутній комплекс, який окрім головного корпусу, включатиме гуртожиток, водолікарню і тенісний корт, матиме за мету створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, та стане єдиним подібним в Україні.

Станом на сьогоднішній день у лікувальному корпусі та будівлі для гуртожитку завершено: усі види демонтажних робіт, влаштування покрівлі, утеплення фасадів, заміна віконних та дверних блоків, влаштування зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання, каналізації та теплопостачання. На завершальному етапі – влаштування систем вентиляції та  кондиціювання, електромонтажні роботи, також тривають опоряджувальні роботи, монтаж ліфта та електричних підйомників, благоустрій прилеглої території. Щодо будівлі для майбутньої водолікарні, на 100% виконано земляні роботи, бетонні роботи фундаментів та плити перекриття нульової відмітки, триває кладка стін. Ведуться роботи з облаштування тенісного корту.

Також у рамках робочого візиту до міста Бахмут керівники облдержадміністрації відвідали стадіон «Авангард», де за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету триває реконструкція футбольного поля 105х68 м. У листопаді 2019 року новим підрядником визначено ТОВ «Донецький інститут води», який найближчим часом проведе залишковий об’єм робіт: нанесення розмітки, улаштування футбольних воріт та кутових прапорців, засипання покриття з синтетичної трави гумовим гранулятом та кварцовим піском.