портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті відбулася презентація підсумків реалізації Соціального проекту розвитку міста за 2016 рік і пріоритетних напрямків роботи у 2017 році

Опубліковано 15 березня 2017 року, 18:01

Протягом 12 років на території міста Бахмуту проводиться велика робота з впровадження соціальної політики, орієнтованої на залучення інвестицій, які необхідні громаді для формування нових стандартів у всіх сферах життя. З кожним роком чисельність партнерів Соціального проекту зростає та постійно поповнюється скарбничка добрих справ для мешканців міста.

15 березня 2017 року у міському Центрі культури і дозвілля ім. Є.Мартинова пройшла заключна частина презентації підсумків виконання Соціального проекту розвитку території Бахмутської міської ради за 2016 рік і основних завдань на майбутній період.

 Міський голова Олексій Рева прозвітував перед громадою, представниками малого і середнього бізнесу, підприємцями, меценатами, благодійниками та гостями міста про кількість залучених коштів і основні досягнення у соціальній сфері за минулий рік.

Основним досягненням цієї видатної події є те, що місто має понад 500 надійних партнерів-помічників в особі учасників Соціального проекту.

В рамках проекту у 2016 році було залучено 36 млн. 500 тис.грн. спонсорських і благодійних коштів. Це внесок промислового комплексу, комунальних підприємств, громадських організацій та військових формувань у вигляді будівельних матеріалів, обладнання, ремонтних робіт і послуг для бюджетних установ. Також це допомога благодійних фондів, приватних підприємств і меценатів м. Бахмуту, яку отримав кожний мікрорайон, вулиця, будинок і мешканець міста в цілому.

За рахунок залучених коштів придбано медичне обладнання,  апаратура, медикаменти. Для надання якісних медичних послуг мешканцям громад, що увійшли до складу Бахмутської ОТГ, проведено капітальний ремонт амбулаторії у с. Зайцеве. У сфері освіти, культури, спорту відбулося суттєве укріплення матеріально-технічної бази закладів соціальної сфери, придбано інформаційне та технічне устаткування, інвентар, обладнання, проведений ремонт спортивно-оздоровчих баз і зон відпочинку.

Саме така налагоджена сумісна практика співпраці між бізнесом, громадою і місцевою владою досягає таких значущих результатів, об’єднує зусилля всіх інститутів громадянського суспільства і забезпечує стабільний розвиток громади.

Наприкінці заходу Олексій Рева нагородив пам’ятними відзнаками меценатів-учасників Соціального проекту 2016 року, а творчі колективи міста подарували присутнім святковий концерт.

Бахмутська міська радаГлавная Изображение 002 Изображение 022 Изображение 069 Изображение 084 Изображение 099 Изображение 103 Изображение 171 Изображение 211 Изображение 219 Изображение 229 Изображение 232 Изображение 263 Изображение 268