портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті за рахунок «екологічного фонду» відремонтували два об’єкти

Опубліковано 14 грудня 2018 року, 14:59 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій області продовжується будівництво  та реконструкція парків та скверів. Так, у Бахмуті за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища реконструйовано набережну річки Бахмутка та сквер бульвару Металургів.

Під час облаштування набережної виконані роботи з планування території, облаштування асфальтобетонного покриття автомобільної дороги площею, встановлено два дитячих майданчика, виконано озеленення набережної та ряд інших робіт.

Облаштування й озеленення набережної обійшлося бюджету в 17 млн 447 тисяч, скверу - 5 млн 420 тис грн.

Другим об’єктом візиту голови Донецької обласної державної адміністрації стала набережна річки Бахмутка, де за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. виконані роботи з планування території, облаштування асфальтобетонного покриття автомобільної дороги площею, встановлено два дитячих майданчика, виконано озеленення набережної та ряд інших робіт.

Другим об’єктом став оновлений «Козацький парк», який реконструйовано в рамках реалізації комплексного проекту «Озеленення м.Бахмут: реконструкція екологічного скверу бульвару Металургів». Бахмутський міський голова Олексій Рева, зазначив що Алея троянд, Бульвар металургів і цей сквер відтепер формують новий урбаністичний та екологічний простір на мікрорайоні «Цветмет».

«Попереду ще багато амбітних планів: плануємо реконструкцію 2-х гуртожитків, ремонт покрівель та фасадів прилеглих житлових будинків, асфальтування внутрішньодворових територій, та розпочати реконструкцію Бахмутського міського народного дому», - відзначив Олексій Рева

В рамках комплексної реалізації проекту було висаджено 380 дерев, 1750 чагарників та 12877 кущів троянд, і як зазначив очільник Донеччини Олександр Куць - це найбільша алея троянд в Україні і знаходиться вона саме в Бахмуті.

Облаштування й озеленення набережної обійшлося бюджету в 17 млн 447 тисяч, скверу - 5 млн 420 тис грн.