портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті з'явиться сміттєперевантажувальна станція та чергова амбулаторія

Опубліковано 13 квітня 2020 року, 16:25

Директор департаменту екології та природних ресурсів ДонОДА Сергій Натрус та очільник Бахмуту Олексій Рева оглянули об’єкти, будівництво яких реалізується коштом обласного бюджету та провели нараду щодо термінів реалізації проєктів.

Першим об’єктом стало будівництво сміттєперевантажувальної станції із сортувальним обладнанням, яке сьогодні стартувало у місті Бахмут. Проєктом передбачено будівництво виробничої будівлі з критим майданчиком для розвантажування ТПВ, облаштування навісів для тимчасового зберігання вторинної сировини, майданчиків для розміщення контейнерів мультиліфт для навантаження сипучих відходів, склобою та відходів, які підлягають захороненню на полігоні ТПВ, створення дезбарєру (для дезінфекції автотранспорту), відкритих майданчиків для тимчасового зберігання трави, листя, будівельного сміття та проведення благоустрою території. 

Під час наради присутні ознайомилися з проєктом будівництва, існуючими мережами комунікацій та обговорили терміни подальших робіт.

Другим об’єктом виїзної наради стала амбулаторія селища Опитного, де наразі продовжуються внутрішні та фасадні роботи, благоустрій території, завершуються роботи з облаштування комунікацій та електричних мереж. Після завершення проєкту в амбулаторії буде облаштовано аптечний пункт та кабінет стоматології.