портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до Хмельниччини, відпочинуть 152 дитини з Донеччини

Опубліковано 22 березня 2024 року, 11:02 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

На початку зміни у школі Центру «Смарагдове місто», релокованому до с. Оринин Хмельницької області, відбудуться заходи у межах тижня математики, фізики та інформатики: конкурс малюнків «Математика – цариця наук. Фізика – наука про природу. Інформатика в нашому житті», інтелектуальні змагання «Оживи картинку за допомогою додатка Quiver». Учнями 8 класу проведено експеримент «Міф чи реальність, вплив електромагнітних хвиль (мобільний телефон) на білок». 

Виховна робота з дітьми, національно-патріотичне виховання учнівської молоді – невід’ємний компонент освітнього процесу у Центрі. 

У День народження видатної української поетеси, письменниці та громадської діячки Ліни Костенко вихованці Центру відвідали Орининську районну бібліотеку й стали активними учасниками заходу «Неповторність поезії Ліни Костенко». Учні дізналися про цікаві факти з життєпису письменниці, почули вірші, написані поетесою під час російсько-української  війни.

З нагоди Дня Землі для дітей проведено  еко-вікторину та конкурс об’ємної аплікації «Цікаві факти про Землю». Запитання вікторини сприяли поглибленню знань учнів з предметів природничого циклу, розумінню необхідності дбайливого ставлення до природи.

Попереду – ціла зміна! Нехай вона буде наповнена яскравими враженнями, корисними знаннями та дивовижними відкриттями. Навчаємось, граємо, майструємо, подорожуємо, розвиваємось разом!