портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У День Конституції України в «Перлині Донеччини» діти взяли участь у флеш-мобі та в караоке-батлі

Опубліковано 01 липня 2024 року, 12:37 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

28 червня в обласному дитячому центрі «Перлина Донеччини», що здійснює свою діяльність в Закарпатській області, панувала атмосфера єднання та патріотизму.                                    

З нагоди Дня Конституції України було організовано ряд заходів, які допомогли дітям глибше зрозуміти значення цього важливого державного документа.

Справжнім вибухом емоцій став караоке-батл українських пісень. Загони змагалися у співі найвідоміших українських народних та сучасних пісень, демонструючи свої таланти та знання української культури. Танцювальний флешмоб зарядив усіх присутніх позитивом та енергією. 

Діти з радістю підхопили танцювальну естафету, створюючи справжнє свято єднання.

Одним із найемоційніших моментів дня стало створення прапору України з двох полотнищ - синього та жовтого. Діти власноруч з’єднали їх, символізуючи єдність та неподільність нашої держави. 

Важливо зазначити, що День Конституції України відзначався не лише на загальнотабірному рівні. У кожному загоні також були організовані тематичні заходи: вікторини, конкурси малюнків, тематичні бесіди. Діти досліджували історію прийняття Конституції, дискутували щодо важливостіїї принципів, прав та обов’язків громадян України.

Відзначення Дня Конституції України в «Перлині Донеччини» стало не лише веселим святом, але й важливою подією, яка допомогла дітям зрозуміти цінність української державності!