портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дніпрі презентували виставку «Обличчя спротиву», присвячену військовим

Опубліковано 05 жовтня 2024 року, 10:16

4 жовтня в місті Дніпро урочисто відкрили виставку «Обличчя спротиву», присвячену героям, які відстоюють незалежність і свободу України.

Участь у відкритті взяв заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Олександр Шевченко. «Презентація фотовиставки «Обличчя спротиву»- це наша шана кожному захиснику і захисниці, незламності їхнього духу, жертовності! Ми дякуємо тим, хто щодня ризикує своїм життям. Тим, хто облишив рідних, звичне життя, бізнес, кар’єру. Тим, хто відклав на потім свої мрії» – зазначив у своїй промові пан Олександр.

З вітальними словами до гостей звернулися представники військових бригад, які долучилися до створення виставки.

Виставковий проєкт має на меті показати багатогранність і глибину особистостей, що захищають нашу країну. Презентовані 65 фотографій супроводжуються історіями про життєвий шлях воїнів, військовий шлях та доповнені особистими розповідями, думками і переживаннями, що додає особливого емоційного відтінку.

Експозиція залишила глибокий слід у серцях присутніх, викликаючи сльози, гордість та вдячність за мужність і відданість наших воїнів.

Відвідувачі мали можливість замислитися про цінність свободи, патріотизму та громадянської відповідальності, яку несе кожен громадянин у боротьбі за незалежність України.

Виставка створена Донецьким обласним краєзнавчим музеєм за підтримки управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації.

У приміщенні Музею сучасної російсько-української війни – відділі Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького виставка «Обличчя спротиву» триватиме до 4 листопада.