портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дніпрі відзначили рятувальників Донеччини, які протягом двох років допомагають маріупольцям

Опубліковано 01 травня 2024 року, 13:45

На честь другої річниці проєкту «ЯМаріуполь» заступники міського голови Маріуполя Сергій Орлов та Ірина Коробка, а також керівник центру «ЯМаріуполь Дніпро» Олександр Халявінський відзначили надійних партнерів, які протягом двох років підтримували та допомагали маріупольцям у різних напрямках: від гуманітарної допомоги та медичних послуг до юридичної підтримки та організації дозвілля.

16 міжнародних, регіональних та місцевих організацій отримали подяки та памʼятні подарунки «За допомогу маріупольським родинам-переселенцям, за турботу про їхнє майбутнє та підтримку на шляху відродження нашого міста» від міського голови Маріуполя Вадима Бойченка. Зокрема, відзнаку отримали представники Головного управління ДСНС України у Донецькій області, які психологічно підтримували та допомагали маріупольцям у збереженні їхнього ментального здоровʼя.

«Для нас надзвичайно важлива підтримка кожного, хто сьогодні присутній. Від початку повномасштабного вторгнення, коли маріупольцям так необхідна була підтримка в абсолютно різних сферах, саме ви були поруч та разом із Маріупольською міською радою підтримували наших людей під час реабілітації, соціалізації та інтеграції у нову громаду» - зауважив заступник міського голови Сергій Орлов.

За інформацією ГУ ДСНС у Донецької області