портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Добропіллі відбувся семінар для практичних психологів

Опубліковано 20 лютого 2020 року, 13:09 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

19 лютого на базі Добропільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 відбувся  обласний семінар для завідувачів центрів практичної психології і соціальної роботи, методистів, які відповідають за психологічну службу. Захід організований Донецьким обласним навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти. 

До роботи семінару долучилися 30 практичних психологів. У межах заходу проаналізовано аналітично-інформаційні матеріали Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти щодо профілактики та виявлення булінгу в закладах освіти Донецької області за перше півріччя 2019 - 2020 навчального року. Крім того, учасники заходу ознайомились з проєктом соціальної дії «I choose a world with out bullying» з досвіду роботи фахівців психологічної служби м. Добропілля.

За допомогою скайп-зв’язку психологи поспілкувались з головою обласної Ради лідерів учнівського самоврядування Тимуром Луценком, який розповів про досвід учнівського самоврядування в організації профілактики булінгу.

Захід пройшов в дружній атмосфері, формат семінару, який було обрано, дав можливість взяти участь в обговоренні актуальних проблем виховання та становлення особистості молодого покоління.