портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Добропільському районі оглянули молодіжні центри

Опубліковано 12 червня 2020 року, 14:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

10 червня спеціалісти управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру в рамках проєкту «Гідна краіна для гідних людей» провели робочу нараду з керівництвом Добропільського району. На зустрічі були присутні начальник управління Лілія Золкіна, голова Добропільської райдержадміністрації Олександр Баранник, заступник голови Добропільської райдержадміністрації Наталія Перекотій.

Під час наради були обговорені проєкти, що реалізуються на території Донецької області у сфері молодіжної, сімейної, гендерної політики, у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми.

Спільно зі спеціалістами відділу культури, молоді та спорту Добропільської райдеражміністрації також відвідали молодіжні центри «Святогорівка-Art» в смт Святогорівка та «Cool-drive» с. Ганнівка, оглянули приміщення для розташування майбутнього молодіжного центру у селищі Світле, молодіжний центр «Нове покоління» розташований у с. Криворіжжя новоствореної Криворізької ОТГ. У центрі гості познайомились з виконуючою обов’язки голови об’єднаної територіальної громади Анною Павловою, з якою обговорили актуальні для громади проєкти та поспілкувалися із керівницею молодіжного центру Оксаною Карманець.