портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України отримали матеріальну допомогу за рахунок коштів обласного бюджету

Опубліковано 18 січня 2024 року, 15:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

З метою соціальної підтримки членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України облдержадміністрацією у 2023 році впроваджено механізм  надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, у тому числі тим, які зареєстровані або задекларовані на території Донецької області та перемістилися (евакуювалися) за її межі. 

Заяви та документи приймалися структурними підрозділами соціального захисту населення виконавчих органів рад територіальних громад, військових адміністрацій населених пунктів. 

Члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, які зареєстровані або задекларовані на території Донецької області та перемістилися (евакуювалися) за її межі до інших регіонів України, заяву та документи направляли засобами поштового зв’язку.

Для виплати матеріальної допомоги зазначеній категорії осіб з обласного бюджету бюджетам територіальних громад Донецької області було виділено понад 4 млн грн.

В обласному бюджеті на 2024 рік також передбачено фінансування на реалізацію заходів з надання матеріальної допомоги зазначеній категорії осіб.