портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області формують громадянську компетентність здобувачів освіти

Опубліковано 04 лютого 2020 року, 16:11 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

4 лютого на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась інформаційно-методична нарада для вчителів курсу «Громадянська освіта» закладів освіти області. Участь у заході взяли 45 педагогів.

Під час наради присутнім презентували технологічні карти уроків, які розроблені кращими учителями області відповідно до Навчальної програми інтегрованого курсу для 10 класів загальноосвітніх навчальних закладів, за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) із відновлення та розбудови миру в Україні.

У межах заходу проведено моделювання фрагменту уроку громадянської освіти, який був проаналізований учасниками за визначеними показниками. Крім цього, увагу присутніх акцентовано на практичну орієнтованість уроків з громадянської освіти. До наступної зустрічі, яка відбудеться в березні для аналізу та узгодження результатів, кожен учасник отримав індивідуальне завдання на апробацію.

Проведений захід сприяв партнерській взаємодії задля підготовки якісного методичного забезпечення шкільного курсу громадянської освіти - регіонального посібника для вчителів громадянської освіти.