портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області обговорили питання інформаційно-просвітницької діяльності з протидії торгівлі людьми

Опубліковано 29 липня 2020 року, 15:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Онлайн-засідання регіональної  ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного  розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству,  протидії торгівлі людьми відбулося під головуванням радника голови Донецької облдержадміністрації Тамари Лук’янчук 29 липня. 

Засідання регіональної ради було проведено напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня.   

На порядку денному було розглянуто питання «Організація інформаційно-просвітницької діяльності з протидії торгівлі людьми у 2020 році в Донецькій області»

Участь у онлайн-засіданні взяли члени регіональної ради, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, керівники та спеціалісти структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад Донецької області.

До проведення онлайн-засідання регіональної ради були залучені громадські та  міжнародні  організації, які протягом багатьох років є надійними партнерами у реалізації соціальних проєктів у Донецькій області. Катерина Яковенко - представник міжнародної організації «А 21», Надія Кандибіна – спеціаліст програми координатора проєктів ОБСЄ та Вікторія Кас’яненко - голова Правління Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок поділились свої досвідом у проведенні інформаційних кампаній з протидії торгівлі людьми на місцевому, національному та міжнародному рівнях.

За підсумками онлайн-засідання регіональної ради надано протокольне доручення щодо посилення інформаційної діяльності для підвищення рівня обізнаності громадян у сфері протидії торгівлі людьми.