портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області продовжують практику навчання представників військових адміністрацій населених пунктів

Опубліковано 23 листопада 2023 року, 19:45

Актуальні питання застосування норм бюджетного законодавства обговорили 23 листопада на семінарі з представниками військових адміністрацій населених пунктів у рамках традиційних заходів, присвячених організації їх інформування з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану. 

Під час проведення заходу висвітлювались питання про реалізацію державної нагородної політики у Донецькій області, видачу посвідчень ветеранам війни, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не входять за межі території однієї територіальної громади,  питання взаємодії місцевих органів виконавчої влади з Державною екологічною інспекцією у Донецькій області, запобігання та протидію домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Донецької облдержадміністрації спільно з управлінням кадрового забезпечення та з питань нагород, департаментом фінансів, департаментом соціального захисту неселення,  департаментом розвитку базових галузей промисловості, Державною екологічною інспекцією у Донецькій області, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, громадською організацією «Смарта» та благодійним фондом «Слов’янське сердце». Всього у заході взяли участь понад 120 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій, висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

За інформацією Управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації