портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області пройшов Мандрівний родинний табір

Опубліковано 24 червня 2021 року, 11:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тематичний триденний Мандрівний родинний табір, маршрут якого пролягав від Ізюма до Святогірська через річки Оскіл та Сіверський Донець, було проведено до Дня батька.

Цей захід відбувся за ініціативи ТатоHub.Мирноград з метою посилення принципів гендерної рівності шляхом зміни соціальних уявлень щодо гендерних ролей, подолання гендерних стереотипів та збільшення участі чоловіків у вихованні дітей та розподілі домашніх обов'язків. Активності в рамках даної ініціативи також покликані створити умови для подолання негативного психологічного впливу самоізоляції та карантинних обмежень на громаду та родини.

За час таборування всі вони мали змогу загартовуватися водою та сонцем, а також отримати яскраві емоції від спільного подолання викликів та відчути себе справжньою командою.

Захід відбувся за ініціативи ГО «Портал «Пошук» за підтримки Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно – патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні.

ТатоHub.Мирноград було створено в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру ГО "Портал "Пошук" за фінансової підтримки Європейського союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.