портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області стартує обласний проєкт «Розвиток мережі центрів молодіжного волонтеріату»

Опубліковано 12 січня 2022 року, 09:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Реалізацію обласного проєкту «Розвиток мережі центрів молодіжного волонтеріату» розпочав у січні 2022 року Донецький обласний дитячо-молодіжний центр  за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА та у співпраці з ГО «Молодіжний центр «Територія ініціатив». 

Учасниць та учасників проєкту привітала начальниця управління сім'ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької ОДА Лілія Золкіна. Вона наголосила на важливості розвитку молодіжного волонтеріату в області та побажала всім успіхів у роботі з молоддю та позитивної реалізації волонтерських ініціатив.

Проєкт розраховано на керівників та керівниць, відвідувачів та волонтерів молодіжних центрів та громадських об’єднань, що працюють з молоддю з 10 громад п’яти районів  Донецької області, та спрямовано на спеціалізоване навчання з наступних тем: менеджмент волонтерів, робота в команді, розвиток практичних навичок активного громадянина та лідерських якостей, популяризація культури  волонтерства. 

Протягом 2020 – 2021 років в рамках реалізації обласного проєкту «Розбудова мережі місцевих центрів розвитку молодіжного волонтераіту в Донецькій області»  на базах 10 молодіжних центрів було успішно створено центри молодіжного волонтеріату та реалізовано волонтерські ініціативи в 10 громадах області. Проєкт «Розвиток мережі центрів молодіжного волонтеріату» доводить сталість розвитку волонтерського руху серед молоді області.