портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області створено 181 пункт незламності

Опубліковано 16 серпня 2023 року, 18:18

На території Донецької області створено 181 пункт незламності, з яких постійно у штатному режимі працює 36, а решта може бути запущена за потребою. Про це під час засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації пунктів незламності під головуванням віце-прем'єр-міністра з відновлення України – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова повідомив заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін. 

«Станом на зараз у штатному режимі працюють 36 пунктів незламності, 145 переведено у «сплячий» режим із забезпеченням можливості відновлення їх роботи у найкоротші терміни. Додатково до пунктів незламності власниками бізнесу відкрито два «Об'єкти з генераторами» та один «Пункт незламності відповідального бізнесу». Оптоволоконним підключенням до мережі Інтернет забезпечені 147 пунктів незламності», - повідомив Вадим Філашкін.

Також заступник очільника області нагадав, що у пунктах незламності люди можуть зарядити свої пристрої, скористатись мережею Інтернет, випити гарячі напої, перебуваючи в мінімально комфортних умовах завдяки наявності альтернативних джерел опалення. Графік роботи пунктів незламності – цілодобовий, тобто особа може прийти до початку комендантської години та перебувати в ньому до ранку.