портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області триває реалізація місцевих програм підтримки ВПО

Опубліковано 08 грудня 2023 року, 18:48 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сьогодні, 8 грудня, заступник голови Донецької облдержадміністрації  Юлія Костюніна провела заслуховування керівників Курахівської, Мар’їнської міських, Гродівської, Очеретинської та Удачненської селищних військових адміністрацій щодо програм підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на 2024 рік.

До заслуховувань долучилися голова Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації Тамара Лук’янчук, представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Покровської РВА.

Керівниками військових адміністрацій було представлено цільові програми (проєкти програм) підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2024 рік.

Юлія Костюніна вкотре звернула увагу керівників на необхідність надання підтримки та проведення заходів для мешканців територіальних громад, які перемістилися (евакуювалися) до більш безпечних регіонів.

За результатами заслуховувань доручено ретельно переглянути програми (проєкти програм) підтримки внутрішньо переміщених осіб та актуалізувати їх  з урахуванням напрямів Стратегії державної політики щодо внутрішнього переміщення на період до 2025 року та кількості внутрішньо переміщених осіб.