портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбулась робоча зустріч делегації Британської Ради з освітянами

Опубліковано 13 березня 2020 року, 17:01 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

12 березня в межах співпраці Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти із Британською Радою в Україні відбулася робоча зустріч, під час якої підсумували проміжні результати реалізації провідних проєктів «Ключові уміння ХХІ століття», «Активні громадяни», «Ресурсні Центри Британської Ради у Донецькій області», «Teacher Аctivity Groups».

Зустріч відбулась на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Краматорськ). Делегацію від Британської Ради представляли Саймон Етертон, регіональний керівник проєктів англійської мови та Олександра Білязе, керівниця проєктів у сфері суспільства.

У процесі спілкування та обміну досвідом були обговорені актуальні питання розбудови системи післядипломної освіти регіону, підготовка педагогічних кадрів до роботи в умовах Нової української школи, організація співпраці та взаємодії закладів загальної середньої освіти області із Британською Радою.

Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Висновки візиту слугуватимуть для подальшої модернізації системи іншомовної освіти області.