портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбувся семінар з питань організації та проведення гри «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано 27 січня 2022 року, 16:09 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Навчальний семінар для працівників органів управління освітою рад територіальних громад та закладів освіти Краматорського і Бахмутського районів, які відповідають за організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), відбувся у Краматорську.

Організатором виступив Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді. У заході взяли участь 72 учасники.

Під час роботи семінару учасникам було презентовано аналіз стану підготовки територіальних громад до проведення І етапів гри, крім цього зосереджено увагу на питанні створення штабів гри. Також розглянуто порядок реєстрації куренів та орієнтовні програми ІІ (обласного) етапу для молодшої, середньої та старшої вікових груп, обговорено механізми співпраці органів управління освітою з громадськими організаціями з питань підготовки та проведення І і ІІ етапів гри.

Важливим етапом семінару стало засідання «круглого столу». У плідній дискусії кожен мав змогу висловитися, залишити відгуки та пропозиції щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») у 2022 році.