портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відзначили видатних спортсменів

Опубліковано 06 вересня 2019 року, 19:32 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

6 вересня в соляній шахті міста Соледар у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту відбувся урочистий захід, присвячений 25-й річниці відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області та 50-й річниці школи вищої спортивної майстерності регіону.
Участь у заході взяли голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, його заступник Вадим Філашкін, президент НОК України, перший віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, член Виконкому Міжнародного олімпійського комітету, олімпійський чемпіон 1988 року, Герой України Сергій Бубка, голова Відділення НОК України в Донецькій області Віктор Ремський, директор школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, керівники інших обласних організацій фізкультурно-спортивної спрямованості та понад 50 провідних спортсменів і тренерів Донеччини.
Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації привітав спортивну еліту області зі святом.
"Давні спортивні традиції, можу впевнено сказати, і досі дотримані. Про це свідчать безліч спортивних інфраструктурних проектів, які було розпочато попереднім керівництвом області, за що їм окрема від мене подяка. Деякі з цих проектів дуже амбітні і ми їх продовжуємо і досі. Реалізація цих проектів спонукає нас до нових досягнень. Бажаю всім міцного здоров'я та досягати тих висот, які ви ставите перед собою", - зауважив Павло Кириленко.
Спортсменів та тренерів нагородили цінними подарунками, дипломами та подяками. Також для гостей свята пройшов урочистий концерт.