портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області за минулу добу лабораторно підтверджено ще 153 випадки COVID-19

Опубліковано 29 жовтня 2020 року, 08:13

Нові 153 випадки COVID-19 лабораторно підтверджено у Донецькій області за середу, 28 жовтня. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

За минулу добу лабораторії надали інформацію про 153 нових хворих на коронавірусну хворобу на Донеччині, серед них 4 дитини:

– 47 у Маріупольській ОТГ;

– 25 у Великоновосілківській ОТГ;

– 20 у Торецькій ОТГ;

– 14 у Слов’янській ОТГ;

– 13 у Мар’їнській ОТГ

– 9 у Курахівській ОТГ;

– по 4 у Краматорській та Волноваській ОТГ;

– по 3 у Вугледарській, Комарській та Бахмутській ОТГ;

– 2 у Хлібодарівській ОТГ;

– по 1 у Сартанській, Авдіївській, Нікольській, Костянтинівській, Лиманській і Старомлинівській ОТГ.

Очільник області констатував, що через значне зростання кількості нових хворих значно ускладнюється первинна і вторинна статистична обробка інформації, тож у зведеннях можливі затримки. Дані можуть відрізнятися від тих, що надають міські ради. Зрештою буде врахований кожен хворий, але на це може знадобитися трохи більше часу.

«Пандемія набирає обертів. Єдиний спосіб уповільнити поширення хвороби – дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Будьте відповідальними! Уникайте масових скупчень людей, носіть та регулярно міняйте маски, ретельно мийте руки з милом. Бережіть себе та своїх близьких!», - закликав Павло Кириленко.  

Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 9179 осіб, серед них 4364 пацієнти одужали, ще 4720 – продовжують лікування. Дев’яносто п’ять випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.