портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій облдержадміністрації відбулась робоча зустріч з делегацією Послів країн Балтії та Республіки Польща

Опубліковано 13 січня 2020 року, 12:10 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

13 січня в Донецькій ОДА відбулась робоча зустріч заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна з делегацією Послів країн Балтії та Республіки Польща. Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та військові. 

Під час зустрічі обговорили важливі питання взаємодії та допомоги, а також висловили подяку за багаторічну співпрацю.

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін нагородив відзнакою «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» від Президента України Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса, а також зазначив, що громадські та волонтерські організації області високо цінують значний особистий внесок пана Пойканса в гуманітарне відродження Донецької області.

Заступник очільника області висловив щиру подяку Президенту Естонії за особистий візит у травні 2018 року в Донецьку область. 

«Для нас надзвичайно важлива підтримка пані Президента, яка одна з небагатьох керівників іноземних держав відвідала лінію дотику, щоб побачити все на власні очі. Також ми щиро вдячні пані Президенту за постійну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України», – зазначив Вадим Філашкін.

Для гостей області учасники етнографічного колективу підготували новорічний подарунок та провели церемонію щедрування.