портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили формування комунікаційної стратегії області

Опубліковано 05 жовтня 2020 року, 16:24

Обговорення комунікаційної стратегії Донецької області відбулося сьогодні у Донецькій облдержадміністрації за участю заступника міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко. 

Від Донецької ОДА основні напрямки розвитку комунікації окреслили начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тетяна Тюріна та директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин Оксана Головко.

Під час наради були розглянуті питання побудови ефективної комунікації з мешканцями як підконтрольних, так і тимчасово окупованих територій, розвитку незалежних медіа, а також розвитку туризму у Донецькій області.

Окрему увагу приділили питанню інформування населення щодо поширення коронавірусної хвороби та заходів з недопущення підвищення рівня епідеміологічної небезпеки. Так, окрім вже звичних каналів комунікації та поширення інформації щодо протидії COVID-19, були розглянуті можливості проведення широких інформаційних кампаній серед мешканців Донеччини, покликаних убезпечити людей від можливого зараження.