портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили хід будівництва навчального корпусу в обласному спортивному коледжі імені Бубки

Опубліковано 01 грудня 2021 року, 14:15

Хід будівництва навчального корпусу в обласному спортивному коледжі імені Бубки обговорили сьогодні учасники робочої наради, яка відбулась під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка у Краматорську сьогодні, 1 грудня.

Після окупації Донецька, втративши всі свої потужності, коледж виїхав до Бахмута і вже там в обмежених умовах продовжив виховувати спортсменів. Зараз там навчаються 170 школярів та 162 студенти, працюють 27 викладачів.

Сучасний навчальний корпус, який споруджується для коледжу в рамках президентської програми «Велике будівництво», стане для юних спортсменів неоціненним надбанням. У ньому зможуть навчатися 200 школярів і 200 студентів. Тут буде 22 навчальні кабінети, актовий зал, тир, 5 спортзалів, 5 медичних кабінетів, буфет. Зараз роботи виконано вже більше, ніж на половину.

На стадіоні «Авангард», що поруч, будуть облаштовані бігові доріжки, тренажерний майданчик, майданчики для стрибків у довжину та висоту, сектори для штовхання ядра, метання диска та молота. Всього ж у коледжі готуватимуть професіоналів у 15 видах спорту.

Також тут буде власний 5-поверховий гуртожиток із їдальнею для вихованців коледжу.

«Все це буде невід’ємною частиною єдиного потужного навчального закладу спортивного профілю, де навчальний та тренувальний процеси будуть узгоджені єдиним графіком. Так виховуватимуться нові покоління чемпіонів», - зазначив Павло Кириленко.