портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили питання гендерної рівності та розширення прав жінок

Опубліковано 07 липня 2023 року, 14:45

Заступниця голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна провела зустріч з представницею Структури ООН Жінки в Україні пані Сабін Фрейзер Гюнеш. Участь у заході також взяли начальниця управління  сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Золкіна та директорка департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх відносин Оксана Головко. 

Під час зустрічі були розглянуті питання просування гендерної рівності, розширення прав та можливостей жінок та дівчат, напрямки гуманітарної діяльності на сході України.

"Через російську агресію Донеччина зіштовхнулась з великою масою проблем та викликів, і ситуація щодня ускладнюється через постійні бойові дії. Проте навіть у найважчі часи ми не тільки вирішуємо нагальні потреби, але й продовжуємо рухатись до якісно нового формату суспільного устрою. Тому підтримка прав жінок та дівчат на всіх рівнях стає все більш актуальною. Крім того, особливого значення набуває захист від всіх форм насильства", - зазначила Юлія Костюніна.

Окремо заступниця керівника області подякувала представникам ООН за постійну гуманітарну допомогу для мешканців Донеччини.

Також під час зустрічі було презентовано проєкт EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні. Розпочнеться він у Дніпропетровській області за підтримки Європейського Союзу.