портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА продовжили терміни дії договорів оренди для водно-земельних власників

Опубліковано 16 жовтня 2019 року, 18:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

16 жовтня в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось засідання обласної комісії з визначення переліку об’єктів, що можуть бути передані у користування на умовах оренди, та вирішення питань щодо використання водних об’єктів, наданих в оренду до 01.07.2013. Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники ДП «Донецького обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України», Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів, Державної екологічної інспекції у Донецькій області, Державного агентства рибного господарства у Донецькій області, Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства та Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області.

Під час заходу обговорили перелік водних об’єктів, які можуть бути передані у користування на умовах оренди на земельних торгах, оновлення договорів на підготовку лотів для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) з землевпорядними організаціями, а також продовження терміну дії договорів оренди, укладених до 01 липня 2013 року.

Заступник голови облдержадміністрації зауважив, що в межах закону влада намагається підтримувати бізнесменів Донецької області.

«Закликаю всіх власників водно-земельних ресурсів, будь ласка, слідкуйте за своєчасністю подачі документів, які стосуються ваших об’єктів. Галузь підприємництва в області активно розвивається. У рамках чинного законодавства ми надаємо постійну підтримку таким орендарям. Кожен з них може звернутися до наших кваліфікованих спеціалістів по допомогу чи консультацію», – підкреслив Вадим Філашкін.