портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА розглянули конкурсні заявки громадських організацій на фінансову підтримку проєктів

Опубліковано 30 квітня 2021 року, 14:40

Відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, які здійснюють свою діяльність на території Донецької області, де органи державної влади здійснюють свої повноваження, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

До другого етапу конкурсу було допущено проєкти ГО «Фундація підтримки осіб старшого віку «Вік щастя», «Покровська правозахисна організація «Щит», «Правопис», «Модерна нація», «Всеукраїнське об’єднання «Коло медіа», «Елеос-Україна».

Проєкти спрямовані на різні вікові групи та виконання пріоритетних завдань з формування громадянської позиції і національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості й активної громадянської позиції, міжрегіональне співробітництво та проведення соціологічних досліджень.

Голова конкурсної комісії, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької ОДА Тетяна Тюріна разом з членами конкурсної комісії уважно заслухала усіх учасників конкурсу та подякувала за цікаві проєктні заявки.

Датою проведення третього етапу конкурсу визначено 06.05.2021 року.