портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА розглянули питання погашення заборгованості із заробітної плати у містах Краматорськ, Мирноград та Новогродівка

Опубліковано 29 липня 2020 року, 17:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат відбулось під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігора Мороза 29 липня.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники обласних управлінь – Пенсійного фонду України, Державної податкової служби, статистики, Держпраці, а також Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків),  Фонду соціального страхування України в Донецькій області,  Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області, Донецького обласного центру зайнятості, Донецької обласної ради професійних спілок, Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області, представники органів місцевого самоврядування та керівники підприємств-боржників.

На засіданні обговорили результати роботи за 2019 рік та І півріччя 2020 року міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у мм. Краматорськ, Мирноград та Новогродівка, стан і перспективи погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетами Приватного акціонерного товариства «Старокраматорський машинобудівний завод» у м. Краматорськ, Донецької філії державного підприємства «Регіональні електричні мережі» міста Мирноград та Комунального підприємства «Комунтех» міста Новогродівка.

За результатами заслуховування зазначених звітів, головам місцевих комісій та органам місцевого самоврядування надані відповідні доручення.