портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА верифікували 4 заклади оздоровлення та відпочинку

Опубліковано 26 травня 2020 року, 17:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

26 травня відбулось засідання Комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей у режимі онлайн. Захід відбувся під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, за участі радника голови облдержадміністрації Тамари Лук’янчук, директора департаменту соціального захисту населення Олени Токаревої та працівників сфери соціального захисту.

Під час засідання розглянули верифікацію відомостей про майнові об’єкти – дитячі заклади оздоровлення та відпочинку, розташовані на території Донецької області.

На розгляд Комісії з питань обліку майнових об'єктів оздоровлення та відпочинку дітей надійшло 7 заяв щодо верифікації відомостей про майнові об’єкти.

За результатами засідання, членами комісії одноголосно прийнято рішення про  верифікацію 4 закладів оздоровлення та відпочинку – дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Іскорка», дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шахтар» оздоровчого комплексу «Шахтар» відокремленого підрозділу «Шахта «Торецька» державного підприємства «Торецьквугілля», дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Сонячний», комунальне підприємство «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини».